Κίνα Ηλεκτρικό τρίκυκλο επιβατών κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Cathy Hu

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13883983761

WhatsApp : +8613883983761

Free call
Γραμμή Παραγωγής
  • Διαδικασία σφράγισης
  • Ένωση και εγκατάσταση της διαδικασίας
  • Διαδικασία ζωγραφικής
  • Διαδικασία Aassembly και ολοκλήρωσης
  • Εξεταστική γραμμή παραγωγής

Είμαστε μπροστινοί εμπορικοί Chongqing και εμπορική Co., ΕΠΕ που ιδρύεται το Σεπτέμβριο του 2006, είμαστε μια επαγγελματική εμπορική εμπορική επιχείρηση εκείνη η κυρίως πωλήσεις όλα τα είδη μηχανικών δίκυκλων και τρίκυκλων μεταφορών. Αυτά τα οχήματα πώληση θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε τους υπερήλικες για να βγούμε ακίνδυνα, να κάνουμε τον εκτός λειτουργίας γύρο αντί του περιπάτου και ικανοποιήστε επίσης τις ανάγκες της μεταφοράς. Τα κύρια αγαθά που πώληση περιέχουμε τα μηχανικά δίκυκλα για τους υπερήλικες (και νοημοσύνη και ευκολία), μηχανικά δίκυκλα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες (περιλάβετε τις μηχανοποιημένες αναπηρικές καρέκλες), προηγμένα αυτοκίνητο-διαμορφωμένα τρίκυκλα, ηλεκτρικά τετράτροχα οχήματα γύρου, μηχανοποίησαν τα τετράτροχα οχήματα, τρίκυκλα μηχανών, τρίκυκλα υβριδικός-δύναμης, ηλεκτρικά τρίκυκλα, μηχανοποιημένα diesel τρίκυκλα για τη μεταλλεία και επίσης σχετικά εξαρτήματα. Τα αγαθά πώληση είμαστε στη μεγάλη ποικιλία και επιμένουμε στην πώληση των καλύτερων προϊόντων.

Κατά τη διάρκεια των ετών, ακολουθούμε πάντα ότι μια καθοδηγώντας σκέψη «είναι αρμόδια για τα προϊόντα, είναι αρμόδια για τον πελάτη» και ένας προσανατολισμός «κρατά την υψηλότερη απόδοση δαπανών» με σκοπό την προσφορά της υποστήριξης και της υπηρεσίας στους αγαπητούς λιανοπωλητές, τους πράκτορες και στους πελάτες μας.

OEM / ODM
  • Πιστοποιητικό της ΕΟΚ
  • Πιστοποιητικό CE
  • Πιστοποιητικό της ΕΟΚ
  • Πιστοποιητικό CE

Έμπειρος για το cOem και το πρόγραμμα ODM. Πιστοποιητικά: CE, TUV, JIS, KFDA, FDA, SIO13485, EN15194, EN14764.

 

Ε & Α
  • Διαδικασία σφράγισης

Τα κύρια αγαθά που πώληση περιέχουμε τα μηχανικά δίκυκλα για τους υπερήλικες (και νοημοσύνη και ευκολία), μηχανικά δίκυκλα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες (περιλάβετε τις μηχανοποιημένες αναπηρικές καρέκλες), προηγμένα αυτοκίνητο-διαμορφωμένα τρίκυκλα, ηλεκτρικά τετράτροχα οχήματα γύρου, μηχανοποίησαν τα τετράτροχα οχήματα, τρίκυκλα μηχανών, τρίκυκλα υβριδικός-δύναμης, ηλεκτρικά τρίκυκλα, μηχανοποιημένα diesel τρίκυκλα για τη μεταλλεία και επίσης σχετικά εξαρτήματα. Τα αγαθά πώληση είμαστε στη μεγάλη ποικιλία και επιμένουμε στην πώληση των καλύτερων προϊόντων.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας