Αρχική Σελίδα

Chongqing Forward Commercial And Trading Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας 3 ηλεκτρικό τρίκυκλο ροδών για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας 3 ηλεκτρικό τρίκυκλο ροδών για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ευχαριστώ πολύ για την τέλεια ποιότητά σας και τη VIP υπηρεσία, θα κρατήσουμε τη σύμβαση και θα κάνουμε περισσότερες επιχειρήσεις με σας!

—— Σημάδι από τις ΗΠΑ

Λάβαμε το μίνι ηλεκτρικό αυτοκίνητό σας την περασμένη Πέμπτη και είμαστε πολύ ευτυχείς με την ποιότητα.

—— Λιονέλ Lobo

Είμαι Online Chat Now
1 2 3 4 5
Chongqing Forward Commercial And Trading Co., Ltd. Chongqing Forward Commercial And Trading Co., Ltd. Chongqing Forward Commercial And Trading Co., Ltd. Chongqing Forward Commercial And Trading Co., Ltd. Chongqing Forward Commercial And Trading Co., Ltd.
Διαδικασία σφράγισης
Ένωση και εγκατάσταση της διαδικασίας
Διαδικασία ζωγραφικής
Διαδικασία Aassembly και ολοκλήρωσης
Εξεταστική γραμμή παραγωγής

Διαδικασία σφράγισης

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο παίρνει τη διαδικασία σφράγισης, τη σταθερή ποιότητα, και την υψηλή ανταλλαξιμότητα

Ένωση και εγκατάσταση της διαδικασίας

1. Τα πλεονεκτήματα των ρομπότ συγκόλλησης είναι ένας λίγος χρόνος και μια γρήγορη δράση, και η ταχύτητα συγκόλλησης είναι 60-3000px/min. 2. Οι την παράμετροι συγκόλλησης για κάθε συγκόλληση είναι σταθερές κατά χρησιμοποίηση της συγκόλλησης ρομπότ. Η ποιότητα της συγκόλλησης επηρεάζεται λιγότερο από τους ανθρώπινους παράγοντες, η οποία μειώνει τις απαιτήσεις για τη λειτουργούσα τεχνολογία των εργαζομένων. Επομένως, η ποιότητα συγκόλλησης είναι σταθερή, εξασφαλίζοντας κατά συνέπεια την ποιότητα των προϊόντω

Διαδικασία ζωγραφικής

1. Το σχέδιο υιοθετεί έναν αλυσσοτροχό για να οδηγήσει τον τύπο αλυσίδων, η αλυσίδα μεταφορέων και το σημείο επαφής διαδρομής τακτοποιούνται με τα ρουλεμάν, και η ακριβής διαδρομή χρησιμοποιείται για να τρέξει ομαλά, ομοιόμορφα και χωρίς απώλεια Μην γυρίστε κανένα jitter. Η ταχύτητα είναι διευθετήσιμη από 0-10 m/min. Η τρέχοντας ταχύτητα αλυσίδων μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά των ψεκασμένων μερών για να βελτιώσει την παραγωγικότητα. 2. Το μόνος-περιστρεφόμενο σύστημα υιοθετεί την πε

Διαδικασία Aassembly και ολοκλήρωσης

Εξεταστική γραμμή παραγωγής

1 2 3 4
Chongqing Forward Commercial And Trading Co., Ltd. Chongqing Forward Commercial And Trading Co., Ltd. Chongqing Forward Commercial And Trading Co., Ltd. Chongqing Forward Commercial And Trading Co., Ltd.
Πιστοποιητικό της ΕΟΚ
Πιστοποιητικό CE
Πιστοποιητικό της ΕΟΚ
Πιστοποιητικό CE

Πιστοποιητικό της ΕΟΚ

Πιστοποιητικό της ΕΟΚ για το ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Πιστοποιητικό CE

Το πιστοποιητικό CE για το ηλεκτρικό μηχανικό δίκυκλο, αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στον Ευρωπαίο

Πιστοποιητικό της ΕΟΚ

ηλεκτρικό τρίκυκλο με το πιστοποιητικό της ΕΟΚ. η ευρεία χρήση του στον Ευρωπαίο

Πιστοποιητικό CE

Ηλεκτρικό τρίκυκλο με το πιστοποιητικό CE

1 2 3
Chongqing Forward Commercial And Trading Co., Ltd. Chongqing Forward Commercial And Trading Co., Ltd. Chongqing Forward Commercial And Trading Co., Ltd.
Διαδικασία σφράγισης

Διαδικασία σφράγισης

 • Γραμμή Παραγωγής

  Είμαστε μπροστινοί εμπορικοί Chongqing και εμπορική Co., ΕΠΕ που ιδρύεται το Σεπτέμβριο του 2006, είμαστε μια επαγγελματική εμπορική εμπορική επιχείρηση εκείνη η κυρίως πωλήσεις όλα τα είδη μηχανικών δίκυκλων και τρίκυκλων μεταφορών. Αυτά τα οχήματα πώληση θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε τους υπερήλικες για να βγούμε ακίνδυνα, να κάνουμε τον εκτός λειτουργίας γύρο αντί του περιπάτου και ικανοποιήστε επίσης τις ανάγκες της μεταφοράς. Τα κύρια αγαθά που πώληση περιέχουμε τα μηχανικά δίκυκλα για τους υπερήλικες (και νοημοσύνη και ευκολία), μηχανικά δίκυκλα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες (περιλάβετε τις μηχανοποιημένες αναπηρικές καρέκλες), προηγμένα αυτοκίνητο-διαμορφωμένα τρίκυκλα, ηλεκτρικά τετράτροχα οχήματα γύρου, μηχανοποίησαν τα τετράτροχα οχήματα, τρίκυκλα μηχανών, τρίκυκλα υβριδικός-δύναμης, ηλεκτρικά τρίκυκλα, μηχανοποιημένα diesel τρίκυκλα για τη μεταλλεία και επίσης σχετικά εξαρτήματα. Τα αγαθά πώληση είμαστε στη μεγάλη ποικιλία και επιμένουμε στην πώληση των καλύτερων προϊόντων.

  Κατά τη διάρκεια των ετών, ακολουθούμε πάντα ότι μια καθοδηγώντας σκέψη «είναι αρμόδια για τα προϊόντα, είναι αρμόδια για τον πελάτη» και ένας προσανατολισμός «κρατά την υψηλότερη απόδοση δαπανών» με σκοπό την προσφορά της υποστήριξης και της υπηρεσίας στους αγαπητούς λιανοπωλητές, τους πράκτορες και στους πελάτες μας.

 • OEM / ODM

  Έμπειρος για το cOem και το πρόγραμμα ODM. Πιστοποιητικά: CE, TUV, JIS, KFDA, FDA, SIO13485, EN15194, EN14764.

   

 • Ε & Α

  Τα κύρια αγαθά που πώληση περιέχουμε τα μηχανικά δίκυκλα για τους υπερήλικες (και νοημοσύνη και ευκολία), μηχανικά δίκυκλα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες (περιλάβετε τις μηχανοποιημένες αναπηρικές καρέκλες), προηγμένα αυτοκίνητο-διαμορφωμένα τρίκυκλα, ηλεκτρικά τετράτροχα οχήματα γύρου, μηχανοποίησαν τα τετράτροχα οχήματα, τρίκυκλα μηχανών, τρίκυκλα υβριδικός-δύναμης, ηλεκτρικά τρίκυκλα, μηχανοποιημένα diesel τρίκυκλα για τη μεταλλεία και επίσης σχετικά εξαρτήματα. Τα αγαθά πώληση είμαστε στη μεγάλη ποικιλία και επιμένουμε στην πώληση των καλύτερων προϊόντων.

Στοιχεία επικοινωνίας
Chongqing Forward Commercial And Trading Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Cathy Hu

Τηλ.:: 86-13883983761

Φαξ: 86-23-88310024

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)